21.05.2014.

U Novom sadu održan okrugli sto „Borba protiv korupcije u Srbiji“

IMG_0106

Okruglom stolu su prisustvovali predstavnici sudova, pokrajinskih i republičkih organa, studenti i predstavnici nevladinih organizacija.

Partneri za demokratske promene Srbija i Pravni skener organizovali su u sredu, 21.maja, u Novom Sadu okrugli sto „Borba protiv korupcije u Srbiji – dostignuća i izazovi“.

 Panelisti na okruglom stolu bili su predstavnici Agencije za borbu protiv korupcije, Nezavisnog društva novinara Vojvodine, Partnera za demokratske promene Srbija i Pravnog skenera.

Događaju su prisustvovali predstavnici sudova, pokrajinskih i republičkih organa, studenti i predstavnici nevladinih organizacija.

Okrugli sto deo je projekta Aktivni građani protiv korupcije; primena dobrih praksi u borbi protiv korupcije u lokalnoj zajednici koji sprovode Partneri za demokratske promene Srbija i Pravni skeneruz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Vlade Republike Srbije, Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom.

 

 

 

 

Komentari na članak

0
pristigli
komentari
ostavite
svoj komentar

Ostavite svoj komentar

Stvaranje ovog sajta pomogla je Evropska unija. Sadržaj sajta je isključivo odgovornost Partnera za demokratske promene Srbija
i ne predstavlja nužno stavove Evropske unije.
Politika privatnosti | copyright: Partneri za demokratske promene Srbija, 2019