Partneri za demokratske promene Srbija

JEP Javni poziv za medijatore

Prosleđujemo poziv projekta „Unapređenje efikasnosti pravosuđa“ (Judicial Efficiency Project- JEP) svim zainteresovanim posrednicima – medijatorima za prijavu za učešće u pilot projektu „Unapređenje medijacije u Republici Srbiji – Nedelja medijacije“ koji je deo širih aktivnosti u okviru Nacionalne strategije reforme pravosuđa i Akcionog plana za pregovaračko poglavlje 23 na promociji posredovanja u rešavanju sporova – medijacije kao alternativnog načina rešavanja sporova. Projekat sprovodi organizacija Britanski savet (British Council), uz podršku Delegacije EU u Srbiji.

Pilot projekat bi trebalo da se sprovede u okviru „Nedelje medijacije” koja će se održati u periodu od 23 – 27. oktobra 2017. godine. Pre same „Nedelje medijacije“ planom je predviđeno da se održi radionica sa posrednicima koji prihvate učešće u pilot projektu, u periodu 09 – 13. oktobra.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće pod uslovima navedenim u dokumentu u prilogu, molimo vas da pošaljite prijavu na e-mail adresu navedenu u pozivu.

JEP Javni poziv za medijatore

Categorised in: Medijacija, VESTI