Partneri za demokratske promene Srbija

Politika privatnosti sajta

Ovom internet stranicom upravlja Udruženje građana Partneri za demokratske promene Srbija (skraćeno: Partneri Srbija). Više informacija o registraciji organizacije možete pronaći na stranici Agencije za privredne registre.

Partneri Srbija odgovorni su za sadržaje koji se nalaze na ovom sajtu. Partneri Srbija poštuju privatnost korisnika sajta. Zbog toga toga ne obrađujemo lične podatke korisnika koji sajt koriste samo za pregledanje njegovog sadržaja.

Ukoliko se odlučite da postavite komentar na ovom sajtu, tom prilikom ćemo prikupiti minimum potrebnih informacija o vama – vašu IP adresu, adresu elektronske pošte i vaše ime i prezime ili pseudonim. Ove podatke nećemo ustupiti trećoj strani, osim u slučajevima i na način koji su izričito propisani zakonom.

Ovaj sajt ne koristi „kolačiće“ putem kojih bi pretraživači mogli da prikupljaju informacije o vama. Takođe, ne koristimo Google analitiku, niti slične usluge za prikupljanje podataka.

Putem sadržaja na našem sajtu možete pristupiti drugim veb stranicama (na primer, YoutTube nalogu Partnera Srbija). Takve veb strane funkcionišu u skladu sa sopstvenim uslovima korišćenja i politikama privatnosti, na koje nemamo uticaj. U tom smislu ne možemo da budemo odgovorni za bilo koji sadržaj, reklamu, proizvode ili druge materijale koji su dostupni na tim veb stranicama.

U slučaju da dođe do izmene postojeće Politike privatnosti, o tome ćemo vas obavestiti na uočljiv način i pre primene novih pravila.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa našom Politikom privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate na office@partners-serbia.org.