Partneri za demokratske promene Srbija

Poziv za Specijalizovanu obuku medijatora – posrednika iz oblasti mobinga, Beograd

Poziv za obukuPartneri Srbija, u saradnji sa Nacionalnim udruženjem medijatora Srbije, organizuju Specijalizovanu obuku za medijatore – posrednike za rešavanje sporova iz oblasti zlostavljanja na radu (mobinga).

Obuka će biti organizovana od 17. do 18. decembra 2015, u prostorijama Privredne komore Beograda, Kneza Miloša 12, VI sprat u Beogradu.

Pohađanjem ove obuke, polaznici stiču uverenje o završenih 10 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

Program obuke realizuje se prema sledećem rasporedu:

Četvrtak i Petak 17. i 18.12.2015. 10:00 – 17:00

Program obuke čine tri celine: Zakon o sprečavanju zlostavljanja na radu, Pojam i manifestacije mobinga, Specifičnosti medijacije u slučajevima mobinga. Prisustvo svim sesijama obuke je obavezno, a na kraju obuke polaznici dobijaju Uverenje o završenoj obuci.

Predavači na obuci su:

  • Vera Despotović, medijatorka, porodična psihoterapeutkinja, nekadašnji rukovodilac Savetovališta za brak i porodicu pri Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, zaposlena na Fakultetu za medije i komunikacije
  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, medijator na listi JAMS International, Predsednik Nacionalnog udrženja medijatora Srbije i programski direktor Partneri Srbija

Zbog velikog interesovanja za ovu obuku i ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje učešće potvrdite u najkraćem roku. Nakon prijavljivanja dobićete informaciju o uplati kotizacije, kao i sve ostale detalje u vezi sa obukom.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara u prilogu i slanjem na email adresu: office@partners-serbia.org ili office@nums.rs

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-551 i 011/3231-552.

Pozivno pismo (.pdf)

Prijavni formular (.word)

Categorised in: Edukacija, VESTI