Partneri za demokratske promene Srbija

Prezentacija projekta „Lokalni Ombudsman i medijacija“

opstina-vozdovac-zgradaPartneri za demokratske promene Srbija (Partneri Srbija), gradska opština Voždovac i Zaštitnik građana opštine Voždovac, u saradnji sa Udruženjem lokalnih ombudsmana, organizovali su prezentaciju projekta „Lokalni Ombudsman i medijacija“, u Svečanoj Sali gradske opštine Voždovac, u petak 26. septembra 2014, u 12:00 časova.

Projekat „Lokalni ombudsman i medijacija“, koji se sprovodi uz podršku Ambasade Kraljevine Holandije u Srbiji, ima za cilj podizanje kapaciteta lokalnih zaštitnika građana Subotice, Bačke Topole, Pančeva, Vračara i Voždovca, radi unapređenja zaštite građana kroz primenu medijacije kao bržeg, lakšeg, pristupačnijeg i efikasnijeg načina rešavanja konflikata.

U okviru ovog projekta, na području opštine Voždovac biće osnovan i prvi centar za medijaciju u lokalnoj zajednici u Srbiji. Uz učešće Zaštitnika građana opštine Voždovac i drugih specijalizovanih medijatora, centar za medijaciju će pružati građanima besplatne usluge medijacije u lokalnoj zajednici.

Pozivno pismo

Medijska pokrivenost

Оставите одговор