Partneri za demokratske promene Srbija

Seminar „Sporazumno finansijsko restruktuiranje”, Užice

image-ecb4814b5a39991e427f644bfbabee6d5b23ed38eba2107891f33123c323bd47-VPartneri Srbija i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Užice, organizovali su 14. oktobra seminar „Sporazumno finansijsko restruktuiranje privrednih društava”.

Na seminaru je učestvovalo preko 20 predstavnika banaka, privrednih društava, advokata, izvršitelja, revizora i finansijskih savetnika.

Seminar je deo projekta „Podrška primeni Zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju privrednih društava u Srbiji”, koji u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), sprovodi konzorcijum u sastavu Partneri Srbija, Advokatska kancelarija Andrić, EMA Global (SAD) i ADR Center (Italija). Cilj projekta je unapređenje primene sporazumnog finansijskog restrukturiranja kao novog oblika uređenja poverilačko-dužničkih odnosa u Srbiji i podizanje kapaciteta Privredne komore Srbije, koja je Zakonom o sporazumnom finansijskom restrukturiranju definisana kao institucionalni posrednik u ovom postupku.

POZIVNO PISMO

DNEVNI RED

Categorised in: Medijacija, Sporazumno finansijsko restrukturiranje