Partneri za demokratske promene Srbija

Seminar „Veštine zastupanja u krivičnim postupcima” Beograd, 25. mart 2015

DSC_0167Partneri za demokratske promene Srbija u saradnji sa Advokatskom komorom Srbije, organizovali su seminar „Veštine zastupanja u krivičnim postupcima – osnovno i unakrsno ispitivanje“, u prostorijama Advokatske akademije u Beogradu, 25. marta 2015. godine.

Seminar je deo projekta Podizanje kapaciteta advokature za postupanje u krivičnim postupcima (Serbia Criminal Defense Capacity Program – CDCP), koji Partneri Srbija i Američko udruženje pravnika (American Bar Association Rule of Law Initiative – ABA ROLI) u saradnji sa Advokatskom komorom Srbije, sprovode uz podršku US Department of State/Bureau for International Narcotics and Law Enforcement Affairs (INL).

Seminar u Beogradu namenjen je unapređenju veština advokata za zastupanje klijenata u krivičnim postupcima, a u skladu sa novinama predviđenim Zakonikom o krivičnom postupku iz 2011. godine. Predavači na seminaru bili su advokati Jasmina Mikić, Aleksandar Popović i dr Veljko Delibašić, kao i specijalni gost, Hana Hausnerova iz ABA ROLI.

POZIVNO PISMO

DNEVNI RED

Categorised in: CDCP, E-learning, Izdvajamo, PROJEKTI, VESTI, Vladavina prava