Partneri za demokratske promene Srbija

Seminar za advokate „Direktno i unakrsno ispitivanje“, 14. i 15. mart, Negotin

Partneri za demokratske promene Srbija (Partneri Srbija), u saradnji sa Advokatskom komorom Srbije i Advokatskom komorom Zaječara, 14. i 15. marta u Negotinu, organizuju seminar za advokate i advokatske pripravnike „Veštine zastupanja u krivičnim postupcima – Direktno i unakrsno ispitivanje“.

Seminar je deo projekta Podizanje kapaciteta advokature za postupanje u krivičnim postupcima (Serbia Criminal Defense Capacity Program – CDCP), koji Partneri Srbija i Američko udruženje pravnika (American Bar Association Rule of Law Initiative – ABA ROLI), u saradnji sa Advokatskom komorom Srbije sprovode uz podršku US Department of State/Bureau for International Narcotics and Law Enforcement Affairs (INL) .

Učesnici seminara će kroz interaktivne simulacije i vežbe, unaprediti svoja znanja i veštine o izradi strategije slucaja, zaključivanju sporazuma o priznanju krivičnog dela, direktnom i unakrsnom ispitivanju.
Predavaci na seminaru su advokati Aleksandar Popović, Jugoslav Tintor i Vladimir Ðurdević koji su uspešno završili obuku za trenere u okviru CDCP projekta.

Categorised in: CDCP, Vladavina prava

Оставите одговор