Partneri za demokratske promene Srbija

Seminar „Sporazumno finansijsko restruktuiranje”, Zaječar

image-9276632be1582b68b600663646b78e8b916f25795ee938334c39df5ae24d9879-VPartneri Srbija i Privredna komora Srbije, u saradnji sa Regionalnom privrednom komorom Zaječar, organizovali su 28. oktobra seminar „Sporazumno finansijsko restruktuiranje privrednih društava”.

Seminaru su prisustvovali predstavnici banaka, privrednih društava, advokati, izvršitelji, revizori, finansijski savetnici i medijatori.

Seminar je deo projekta „Podrška primeni Zakona o sporazumnom finansijskom restrukturiranju privrednih društava u Srbiji”, koji u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), sprovodi konzorcijum u sastavu Partneri Srbija, Advokatska kancelarija Andrić, EMA Global (SAD) i ADR Center (Italija). Cilj projekta je unapređenje primene sporazumnog finansijskog restrukturiranja kao novog oblika uređenja poverilačko-dužničkih odnosa u Srbiji i podizanje kapaciteta Privredne komore Srbije, koja je Zakonom o sporazumnom finansijskom restrukturiranju definisana kao institucionalni posrednik u ovom postupku.

Dnevni red (.pdf)

Pozivno pismo (.pdf)

Categorised in: Izdvajamo, Medijacija, Sporazumno finansijsko restrukturiranje