Partneri za demokratske promene Srbija

Osnovna obuka za posrednike – medijatore

ADR Partners d.o.o. u saradnji sa Partnerima Srbija organizuju

OSNOVNU OBUKU ZA POSREDNIKE – MEDIJATORE

4, 5, 6, 10. i 11. decembra 2018. godine u Beogradu

Belgrade City hotel, Savski trg 7 

 

Cilj obuke: Sticanje znanja i veština za obavljanje poslova posredovanja – medijacije u rešavanju sporova, unapređenje veština komunikacije i pregovaranja, upravljanja i rukovođenja, prevencija i rešavanje sukoba u svakondnevnom radu.

Obuka se organizuje u skladu sa Pravilnikom o programu obuke za posrednika („Službeni glasnik RS“, br. 146/14) i predstavlja jedan od uslova za dobijanje Dozvole za posredovanje i sticanje prava na upis u Registar posrednika pri Ministarstvu pravde RS.

PREDAVAČI:

  • Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka, Centar za alternativno rešavanje sukoba
  • dr Jelena Arsić, medijatorka, Pravni fakultet Univerziteta Union
  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, ADR Partners

Kotizacija iznosi 29.500,00 dinara i obuhvata nastavu, priručnik za obuku, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 5 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj obuci.

Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, odnosno po dobijanju profakture, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije 3 (tri) dana pre početka seminara.

Zbog velikog interesovanja za ovu obuku i ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje učešće potvrdite u najkraćem roku. Nakon prijavljivanja dobićete informaciju o uplati kotizacije, kao i sve ostale detalje u vezi sa obukom.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara i slanjem na email adresu: info@adrpartners.rs

PRIJAVNI FORMULAR (.WORD)

POZIVNO PISMO (.PDF)

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/ 3231-552

Оставите одговор