Partneri za demokratske promene Srbija

Specijalizovana obuka medijatora – Medijacija u slučajevima mobinga

Partneri za demokratske promene Srbija

u saradnji sa

Nacionalnim udruženjem medijatora  Srbije

organizuju akreditovani trening

SPECIJALIZOVANA OBUKA MEDIJATORA – POSREDNIKA ZA REŠAVANJE SPOROVA

IZ OBLASTI ZLOSTAVLJANJA NA RADU (MOBING)

23. i 24. maj 2017. godine

Belgrade City hotel, Savski trg 7, Beograd, sala Petrograd

Cilj obuke: Sticanje znanja i veština za primenu znanja u konkretnim uslovima, a naročito osposobljavanje za razumevanje Zakona o sprečavanju zlostavljanja na radu i primenu Pravilnika o zlostavljanju na radu, definisanju i prepoznavanju manifestacija i posledica mobinga, kao i neophodna znanja i veštine za medijaciju u slučajevima zlostavljanja na radu.

Pohađanjem ove obuke, polaznici stiču uverenje o završenih 12 sati stručnog usavršavanja, neophodnih za produženje dozvole za posredovanje.

Program obuke čine tri celine: Zakon o sprečavanju zlostavljanja na radu, Pojam i manifestacije mobinga, Specifičnosti medijacije u slučajevima mobinga. Prisustvo svim sesijama obuke je obavezno, a na kraju obuke polaznici dobijaju Uverenje o završenoj obuci.

Predavači na obuci su:

  • Vera Despotović, medijatorka, porodična psihoterapeutkinja, nekadašnji rukovodilac Savetovališta za brak i porodicu pri Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu, zaposlena na Fakultetu za medije i komunikacije
  • Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke, medijator na listi JAMS International, Predsednik Nacionalnog udrženja medijatora Srbije i programski direktor Partneri Srbija

Kotizacija iznosi 12.500 dinara, odnosno 9.500 dinara za članove NUMS-a  i obuhvata nastavu, radni materijal i dodatnu literaturu, osveženje tokom 2 dana obuke, kao i Uverenje o završenoj specijalizovanoj obuci.

Plaćanje se može izvršiti u 2 jednake rate – prva rata se uplaćuje prilikom prijavljivanja na obuku, i predstavlja potvrdu rezervacije i odustanicu, dok se druga rata može uplatiti najkasnije do početka obuke.

Zbog velikog interesovanja za ovu obuku i ograničenog broja polaznika, molimo Vas da svoje učešće potvrdite u najkraćem roku. Nakon prijavljivanja dobićete informaciju o uplati kotizacije, kao i sve ostale detalje u vezi sa obukom. 

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem formulara u prilogu i slanjem na email adresu:

office@partners-serbia.org ili office@nums.rs

Sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 011/3231-551 i 3231-552.

Pozivno pismo (.pdf)

Prijavni formular (.word)

Categorised in: Edukacija, Medijacija, USLUGE, VESTI

Оставите одговор