Partneri Srbija

Trening „Medijacija u privredi – Zastupanje klijenata u medijaciji“ održan u Vršcu

01.04.2019.


Partneri Srbija, u saradnji sa ADR Partners doo, organizovali su 29. i 30. marta 2019. godine, dvodnevni trening-seminar na temu „Medijacija u privredi – Zastupanje klijenata u medijaciji“ u Vršcu. Obuka je deo projekta Medijacija u advokaturi koju Partneri Srbija sprovode uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Holandije u Srbiji.

Na ovom interaktivnom seminaru preko 20 predstavnika privrednog sektora (Frikom, Imlek, Nelt, Intersport, Roaming Group, Dijamant i drugi…) imalo je priliku da se upozna sa alternativnim metodama rešavanja sukoba, pravnim okvirom za primenu medijacije u Srbiji, međunarodnim standardima u ovoj oblasti, osnovnim veštinama komunikacije, upravljanja konfliktima, da prepozna razliku između medijacije i sudskog postupka, kako se vrši selekcija predmeta pogodnih za medijaciju, kako se pripremiti za medijaciju, kao i da se detaljno upozna sa svim fazama postupka medijacije.

Predavači na obuci bili su  Dragana Ćuk Milankov, psiholog, medijatorka, i Blažo Nedić, advokat, regionalni medijator Svetske banke i predsednik NUMS-a.

Kategorije

IzdvajamoMedijacijaVladavina pravaMedijacija u advokaturiVesti