Partneri Srbija

Konferencija „10 godina partnerstva za promene”

22.10.2018.

Partneri Srbija sa zadovoljstvom Vas pozivaju na konferenciju povodom obeležavanja 10 godina rada naše organizacije, koja će se održati 2. novembra 2018, sa početkom u 10:00, Dorćol Platz, Dobračina 59, Beograd.

Namera nam je da okupimo prijatelje i saradnike iz redova pravosuđa, civilnog sektora, medija, nezavisnih tela, državnih organa, međunarodnih organizacija… kako bismo se zajedno osvrnuli na dosadašnje rezultate našeg rada, ali i razgovarali o trenutno najvećim izazovima u oblastima u kojima su Partneri Srbija za prvih deset godina gradili svoju ekspertizu – reformi pravosuđa, dobrom upravljanju i zaštiti ljudskih prava. Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo na događaju imati priliku da sa kolegama iz Partnerske mreže (“Partners Network”) razgovaramo o njihovim iskustvima u odbrani demokratskih vrednosti i zaštite vladavine prava u njihovim društvima.

Napominjemo da je na konferenciji obezbeđen simultani prevod sa engleskog na srpski jezik.

Registracija za događaj je obavezna, i možete je izvršiti potvrdom na adresu office@partners-serbia.org, ili putem telefona 011 32 31 551.

Rok za registraciju je 26. oktobar 2018. 

Nadamo se da ćete biti u prilici da nam se pridružite, i stojimo na raspolaganju za sva pitanja i informacije.

Kategorije

IzdvajamoPartneri SrbijaVesti